Inleiding

Waarom ik met deze blog van start ga?

Zoals zoveel mensen word ik alle dagen overspoeld met nieuwsberichten waarvan ik dikwijls ook mijn eigen mening heb. Dingen waar ik gewoon van weet dat ze geen steek houden, en da’s niks speciaals want de meeste andere mensen, die ook proberen zelf een beetje na te denken, weten dat ook. Er gebeuren heel wat dingen elke dag en dat krijgen we met de paplepel tijdens de dagelijkse nieuwsberichten en andere kanalen naar ons toegeschoven alsof wij er iets aan kunnen doen.
Ik zit dus al een heel tijdje te broeden op het idee van ook mijn gedachten ergens neer te pennen en heb dus besloten om deze blog daarvoor te laten dienen.
Uiteraard zal niet iedereen, die deze blogs leest, het met mij eens zijn over mijn visie over sommige dingen, maar da’s niet erg want da’s nu eenmaal de gang van zaken … mensen verschillen hé.

De onderwerpen die ik wel aankaarten zullen gewoon de aktualiteit volgen, soms ook gewoon op het gevoel geschreven worden. Het staat allemaal nog niet vast wat het gaat worden, maar dat ik hier één en ander ga neerschrijven is zeker. Er zit hier voldoende tekst uit te broeden om neer te schrijven dat er vooral in het begin genoeg inspiratie zal zijn om berichten te posten.

Voor zover mijn korte inleiding over hetgeen hier mijn nieuwe blogstek gaat worden.
Je bent vriendelijk uitgenodigd om deze berichtjes te volgen.

Categorieën:Inleiding

Getagd als:, , ,

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.