Doodgewone dingen

Mp 5

Op mijn leeftijd wil ik natuurlijk niet dat de technologie verder gaat zonder dat ik kan volgen en daarom is het dan ook belangrijk dat ik regelmatig de nodige tijdschriften doorloop in een poging om de evolutie dan ook toch maar een beetje te kunnen volgen. Moet je weten dat ik vroeger mijn eigen discobar in mekaar stak, inclusief verlichting en alles wat erbij komt, maar vandaag ben ik al heel blij dat ik de assistentie van mijn zoons kan inroepen bij het aansluiten van randapparatuur op mijn televisie. Over computers zullen we dan maar helemaal zwijgen. Daar heb ik al de grootste angsten om iets te verplaatsen om het risico te lopen om een draad of aansluiting los te trekken. Daarna krijg je doorgaans je pc niet meer aan het werk of in het beste geval fluiten de foutmeldingen je vanaf dan rond je oren.
Dus ik ken duidelijk mijn grenzen …
Soms durf ik die wel eens verleggen en trek gewoon de stekker uit zodat je nadien een hele reset krijgt … of helemaal niks meer ;-(

Tot voor kort kende,  ja wat is eigenlijk kennen, de mp3 speler.  Zover had ik nog wel kunnen volgen, ik heb wel geen idee hoe je muziek en dergelijke op dat ding krijgt, maar ik KENDE de mp3 en dat was voor mij al voldoende.
Maar wat kom ik deze week tegen? De mp5 speler!!!!
Heeeelp, geen idee wat dat is.
Ik moet dus dringend op zoek naar informatie want ik kan toch niet achterblijven hé.

Categorieën:Doodgewone dingen

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.