Doodgewone dingen

Daar is de lente … zoek het maar

Terwijl we allemaal dachten dat de lente eindelijk in het land was bleek vandaag het tegengestelde te gebeuren …

Vanmorgen deed ik, zoals gewoonlijk, een ochtendwandeling met Franky, mijn border collie, in het Vrijbroekpark. Het was wel fris maar dat hadden we de vorige dagen ook al gehad. Fris en droog … daar kunnen we nog mee leven 😉

Alnaargelang de dag vorderde begon het te regenen en werd het alsmaar kouder, fris is hier zelfs niet meer van toepassing. Ik kon meteen mijn flanellen hempje uit de kast halen en de winterjas die nog aan de kapstok hing werd ook meteen in gebruik genomen. Met het verlengde weekeinde dat eraan ligt te komen hoop ik toch, en waarschijnlijk nog veel duizenden mensen met mij, dat het weder toch terug een stuk aangenamer gaat worden. Grijs, koud en nat is nu eenmaal niet hetgeen waar ik op zat te wachten …

En ik ben waarschijnlijk niet de enige

Categorieën:Doodgewone dingen

Getagd als:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.