Wandelen

Wandelen in Houwaart

Wandeltocht

Wandeling in Houwaart

Deze week, na een veel te lange periode van non actief te zijn, nog eens deelgenomen aan een georganiseerde wandeltocht en deze keer van Wandelclub De Globetrotters. Deze wandeltocht had als vertrekplaats Houwaart. Ik heb deze wandeltocht samen met mijn vrouw, schoonbroer en schoonzus gedaan en daarbij werden we vergezeld van mijn trouwe viervoeter Franky.

Het was weeral heel lang geleden dat we nog eens deelnamen aan zo’n georganiseerde wandeltocht. Na jaren zelf tochten uitgetekend te hebben was het een fijne afwisseling om nu zelf eens aan de andere kant van de organisatie te staan, namelijk gewoon als deelnemer.

De wandeltocht zelf valt in één woord samen te vatten, mooi. Houwaart en omgeving hebben mooie bosrijke gebieden die een sfeervol decor bieden voor wandelaars en vooral voor een rustpunt zorgen in het drukke dagelijkse leven. De controlepost was voorzien van eten en drank en de bediening was vriendelijk. Wat wil een mens nog meer als het weder een beetje meezit?
Ik heb met deze wandeltocht de smaak toch terug te pakken gekregen en zal in de toekomst zeker nog veel meer wandeltocht op mijn planning plaatsen.

Voor deze wandeltocht hebben wij gekozen voor een afstand van 10 km, een aanrader voor iedereen die graag een beetje meer wil bewegen, wat wil sporten , maar daarbij geen overdreven wedstrijd gevoel wil krijgen.  Ik kan iedereen dan ook aanraden om aan deze wandeltochten deel te nemen al was het maar voor de gezelligheid en het sociaal contact. Of gewoon om meer tijd in de buitenlucht door te brengen.

Categorieën:Wandelen

Getagd als:, , , , , ,

1 antwoord »

  1. Bedankt voor je reactie op mijn blog!
    Wandelen is inderdaad heerlijk, iets waar we meer tijd voor vrij zouden moeten maken! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.