Doodgewone dingen

Leren werken met WordPress

Een blogbericht schrijven dat gaat nog, maar heel deze blogpagina een beetje presentabel maken da’s een ander paar mouwen.
Ik geraak er doorgaans, na verloop van tijd, wel aan uit, maar het kost mij toch altijd moeite om alle mogelijkheden van de diverse sites te vinden en toe te passen. Eerst een bericht schrijven, daarna leren hoe je dat hier zichtbaar maakt voor de lezers en tenslotte ook proberen te zien wat de bezoekers te zien krijgen als ze je site bezoeken.
Eenmaal dat allemaal onder de knie gekregen is bedruipt me toch steeds de zin om wat verder te kijken en te zien welke mogelijkheden er nog zijn.
Dus zonet zo eentje gevonden, het toevoegen van widgets. Leuk, kan je wat meer op je site plaatsen en op die manier links plaatsen naar Flickr enz. Maar als ik die had toegevoegd kwamen de foto’s onderaan ergens op mijn scherm staan waar ik ze helemaal niet wou hebben. Dus nog een keertje gekeken en uiteindelijk de oplossing gevonden door alle widgets bij mekaar te plaatsen, hoe eenvoudiger kan het zijn hé.

En daarmee heb ik weeral wat toegevoegd aan deze blog waarvan ik ook hoop dat het ooit echt de moeite zal worden om deze te bezoeken.

Ik mag toch dromen hé …

Categorieën:Doodgewone dingen

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.