Doodgewone dingen

Gsm en applicaties … iets van de tijd van nu.

Tegenwoordig heeft iedereen een gsm.  En daarmee willen we uiteraard zoveel mogelijk dingen doen, bellen alleen is al lang niet genoeg meer, het sms-sen is ook al lang ingeburgerd dus nu komen de applicaties boven water.

Of we dat allemaal nodig hebben is niet meteen de vraag, eerder of we bereid zijn om deze tram te missen. Als je eenmaal mijn leeftijd gehaald hebt wil je graag “bij” blijven en toch trachten van op de hoogte te blijven van de technologische “vooruitgang”, en hoe kan je dat eenvoudiger doen dan gewoon mee op de kar te springen.
Dat springen gaat al moeilijker, maar zonder hulp van jongeren is het vaak moeilijk om die applicaties op je gsm te installeren.
Ik heb daarnet een poging ondernomen om Facebook en twitter op mijn gsm te plaatsen, maar na een verwittiging van beveiligingsprobleem heb ik de hele toestand maar snel weer ongedaan gemaakt.
Ondertussen zie ik op Facebook nog steeds berichten verschijnen van mensen bij wie deze instellingen blijkbaar wel gelukt zijn zonder dat ze angst hoefden te krijgen van beveiligingscodes die niet in orde waren.

Ik blijf dus toch nog wat proberen, maar ik denk dat het nog niet voor vandaag zal zijn.

Ik moet vandaag trouwens toch nog eerst naar een belangrijke afspraak dat ik in mijn agenda staan heb, namelijk mijn afspraak bij de osteopathe die mijn rug onder behandeling moet nemen.
Dingen die op mijn leeftijd er wel bij horen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.