Doodgewone dingen

Twitteren we met z’n allen?

Twitter, ondertussen goed gekend door de meeste mensen, maar wat doen we ermee?

Ik heb vanavond al een hele hoop blogs gelezen die meer informatie over Twitter willen meegeven maar echt wijzer ben ik hiervan niet geworden. Dat ik daar berichten op kan posten, wist ik al, maar hoe sommige berichten ineens een massa volgers opleveren is mij een raadsel. En geef toe, als je iets schrijft wil je ook graag gelezen worden, of tenminste het gevoel hebben om gelezen te worden.
Ik gebruik tot op heden Twitter voor het plaatsen van korte berichten, afgewisseld met korte reclame berichten. Een beetje marketing dus. Maar ik heb via dit kanaal toch ook al enkele leuke schrijvers/schrijfsters ontdekt, en misschien is dat de echte waarde van Twitter. Misschien moet ik me er ook niet zo veel van voorstellen.

Als er iemand mij enkele tips kan geven hoe ik in mijn Twitter account meer leven ingeblazen krijg mag je het me gerust laten weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.