Doodgewone dingen

Soms heb je van die dagen

Soms heb ik een hele tijd geen inspiratie om iets te schrijven, maar vandaag heb ik zo’n “pechdag” dat ik ook maar vond dat ik dat met een heel klein deel van de wereld kon delen.

Het begon vanmorgen al, maar toen wist ik het nog niet … Ik ging in mijn winkel de verwarming opzetten omdat ik tegen de middag een klant verwachtte. Twee uur op voorhand zou de koude wel breken. En terwijl ik dan toch in mijn atelier aanwezig zou zijn kon ik ineens enkele dringende taken verwerken. Ik nam dus het nodige materiaal mee.

Rond 11 uur dus naar de winkel, maar daar was het helemaal niet warm, het verwarmingstoestel had het begeven. Dan maar voortwerken zonder verwarming …
Ik had mijn laptop mee want ik wou de plaatselijke printer gebruiken om een tekst af te printen. In eerste instantie kwam de tekst uit de printer maar bleek de inkt bijna op te zijn. Dus daarmee even naar de bureauwinkel om een nieuwe toner, maar die bleek niet voorradig te zijn. Dus die plannen kon ik opbergen.

Ik had ook nog mijn meter meegenomen want ik ging de maten van de dozen, waar de etalagepoppen in zitten, opschrijven, want die had ik nodig als ik de poppen wil kunnen verzenden. En ook de weegschaal was van de partij, want het gewicht van deze dozen is belangrijk bij verzending. Ik ben dus 3 dozen ver geraakt toen ineens de weegschaal het begaf … batterij plat.  Deze plannen konden ook opgeborgen worden.

Dan maar met de camionette weg, dacht ik. Ik stap in wil starten, eerst doet hij niets, dan start hij met een piepend riemgeluid, en komt er grijze rook vanonder het kofferdeksel en meteen ook in de cabine. Snel motor afgezet en naar VAB gebeld, maar daar was momenteel, door de hevige sneeuwperiode ook niet meteen hulp te verwachten. Ik heb die camionette nog geen heel jaar en er staat 20.000 km op de teller, wel een beetje snel om nu reeds problemen te hebben,vind ik.

En, de dag is nog niet om ;-))

3 antwoorden »

  • De camionette is ondertussen hersteld in de garage en, na een forse rekening betaald te hebben, mocht ik er terug mee naar huis rijden. Dus nu maar hopen dat hij het blijft doen …
   De toner voor mijn printer was niet in voorraad in de winkel maar ondertussen zou die al wel afgeleverd zijn en zal ik die straks gaan ophalen. En zo geraakt alles, al is het met wat vertraging, terug in orde.
   Ah ja, de weegschaal doet het inmiddels ook weer …
   Bedankt voor je bezorgdheid ;-))))
   😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.