Doodgewone dingen

Klein maar dapper

Het is koud, de herfst laat zich voelen.
In mijn toonzaal met etalagepoppen is het ook koud. Maar aangezien ik nog grote uitbreidingsplannen heb is een gewone verwarming nog niet zo evident. Ik was van plan om de ruimte met een pelletkachel te gaan opwarmen maar de koude was er ineens zo snel dat ik dringend een andere oplossing moest vinden … en die vond ik in “den Aldi” 😉
Enkele weken terug stond er een klein elektrisch blazend toestel in dat mijn aandacht trok, al was het maar omdat dit kleine apparaat de oppervlakte van mijn toonzaal zou kunnen verwarmen.
Hier is hij dan:

Het apparaat is heel eenvoudig te bedienen. Je steekt het toestel in het stopcontact draait beide knoppen op grootste stand en het kan beginnen werken.
De spiralen binnenin warmen op en de blazer waait de warmte de ruimte in.
Als je weet dat de ruimte 7 op 5 meter is, staat dat kleine ding voor een grote opdracht.

Je ziet het apparaat amper staan als je in de toonzaal binnenkomt maar het zorgt voor een aangename warmte. En blijkbaar werkt het gewoon harder als de temperatuur nog zou dalen. Best een goed resultaat voor onze kleine rode kubus.
Voor het opwarmen van stockeerruimtes, werkruimtes en dergelijke vind ik het toestel best in orde.
Ik ben best tevreden met mijn rode kwiebus van den Aldi 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.