Citytrips

Wandelen in Oud Heverlee

Gisteren organiseerde wandelclub Den Engel uit Leuven, zijn BPWC Wintertocht in het mooie Oud Heverlee. Mooi weder en een mooie omgeving, meer heb je niet nodig om een succesrijke wandeltocht te organiseren.
Ik was in het verleden, in mijn vorige bestaan als verwoed wandelaar, reeds meermaals in die omgeving gaan wandelen en wist dus dat er mooie bossen zouden zijn waar we met onze honden zouden kunnen gaan wandelen.
Grote afstanden zijn aan ons niet meer besteed, we nemen enkel deel aan deze wandeltochten om buiten en in beweging te zijn. We genieten van het mooie weder en de mooie omgeving, en hopelijk ook natuur.
En die kregen we in Oud Heverlee volop aangeboden. Zelfs met onze keuze, een omloop van 5 km, wist de organiserende club ons bijna de ganse omloop vanuit de gewone wegen weg te houden. We doken meteen de bossen in en zouden er ook bijna tot op het einde van de wandeling in blijven wandelen.
Zelfs na de controlepost, op 2,5 km van het einde van de wandeling bleef de wandeltocht zoveel als mogelijk de verharde wegen ontwijken.
Een dikke pluim voor de mensen die dit parcours hebben uitgezocht.
Ik heb tijdens onze wandeling een paar foto’s gemaakt…

Wil je ook graag deelnemen aan georganiseerde wandeltochten kijk dan even op http://www.marching.be/ voor alle informatie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.