Het sleutelmoment

Sommige mensen hebben toch de eigenschap van origineel uit de hoek te komen, misschien zelfs zonder dat ze het zelf beseffen…
Toen ik verleden week op de Rommelmarkt in het Begijnhof van Mechelen aan het rondkijken was kwam ik deze stand tegen. Een stand waar niks verkocht werd.

IMG_0160

Er zat een man aan een tafeltje sleutels in een potje onder te dompelen, daarna af te drogen waarna ze op een, eerder gemaakte, stapel belandden. En het waren er veel…

IMG_0159

Toen ik de man om uitleg vroeg, de reden waarom hij deze sleutels aan het onderdompelen was kreeg ik volgend antwoord: Ik zit hier gewoon om met de mensen een babbeltje te doen, en met jou is dat dus ook weeral gelukt. Ik verzamel sleutels, veel sleutels, en hang ze overal in huis op, maar eerst moeten ze opgekuist worden. Aangezien er vandaag veel volk door de straat loopt dacht ik, ik kan ze evengoed buiten gaan opkuisen, op die manier zie ik nog iets en geraak misschien nog met wat mensen aan de praat. Misschien dat er zelfs komen zitten en meehelpen 😉
Slimme mens, als je het aan mij vraagt 😉

Categorieën:Geen categorie

Getagd als:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.