Doodgewone dingen

Het verhaal van de witte pensen

Zoals jullie waarschijnlijk niet weten sta ik er een weekje alleen voor. En dus moet ik ook mijn eigen potje koken, ik ben echt niet van plan om elke dag frieten te gaan eten of pizza’s te bestellen … alhoewel dat die frietjes mij wel iets zeggen.
Dus deze morgen eerst in de kast gekeken wat er te eten viel, en neen er kwam niemand UIT DE KAST, maar ik zag wel dat ik nog appel compote in huis had. Enkele  pensen daarbij en dat gaat wel smaken, dacht ik, en meteen was mijn etenszorg voor vandaag van de baan, ik wist wat ik moest gaan halen en “kees is klaar” … of hoe gaat dat spreekwoord weer?
Aangezien de plaatselijke Spar op zondagvoormiddag ik daar naartoe. Op mijn bestellijst stonden 2 pensen, daar kom ik zeker mee toe.
In de winkel toegekomen meteen naar de afdeling van het vlees, na eerst een kleine omweg langs de koffie gemaakt te hebben, meteen naar de koeling en naar de pensen.
De bordjes witte en zwarte pensen stonden er wel maar voelden zich waarschijnlijk zeer eenzaam want de rekken waren leeg.
Dikke pech dus…
Eerst op zoek naar een alternatief voor bij mijn compote, maar zoveel inspiratie heb ik nu ook niet, ik ben Jeroen niet hé.
Na heel wat over en weer geloop zie ik op de kop van de vlees stand een massa witte pensen liggen, allemaal keurig verpakt en met 6 in een pakje… euh 6, voor mij alleen? Ik ben echt niet van plan om de komende dagen enkel pensen te eten hoor, maar bovendien stonden ze in de aanbieding waardoor enkele losse pensen te laten inpakken in verhouding dan weer veel duurder zou uitkomen… Moeilijke beslissing dus.
Uiteindelijk heb ik de winkel verlaten met een pakket van 6 pensen in mijn mandje … dus sorry voor deze onderbreking, maar ik moet nu echt dit bericht afsluiten want er wachten pensen om opgegeten te worden ….
En het zijn er veel voor mij alleen 😉
IMG_0528

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.