Doodgewone dingen

Lentekriebels

Eigenlijk is het, voor de tijd van het jaar, nog wel een beetje te fris en hebben we al enkele fikse wind en regenbuien over ons heen gekregen, maar met de eerste bloempjes en blaadjes die op de bomen en in de parken verschijnen durven we toch al te dromen van mooie lentedagen. We hebben er trouwens ook al een paar gehad en ik durf te hopen dat er nog meer zullen volgen, anders zou de lente maar kort geweest zijn dit jaar.
Tegenwoordig hoef je ook niet altijd je fototoestel bij de hand te hebben als je een mooi plaatje ziet, iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone op zak waarmee je mooie kiekjes kan maken en dus heb ik er ook van geprofiteerd om een foto te maken tijdens mijn dagelijkse “walkies” met de honden in het park.
Lentepark

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.