Citytrips

Mechelen op een lentedag

Het is Pasen vandaag, zo’n dag om naar uit te kijken omdat het eigenlijk ook een beetje de opener van de lente is.
Daarom ben ik vanmorgen even de stad “Mechelen” ingetrokken om er enkele sfeerbeelden te maken. Een beetje zon op de gebouwen en het plaatselijke groen geeft toch ineens een heel ander cachet aan de foto’s.
Ik ben gewoon mijn klassiek toerke gaan doen, beginnend bij mij thuis en zo meteen het centrum van de stad in.
Het was echt niet de bedoeling om schitterende kiekjes te maken, ik ben tenslotte maar een gewoon iemand met een gewoon fotomachientje, maar ik wil de gemaakte foto’s hier toch graag met jullie delen.
Terwijl dat de foto’s uploaden heb ik nog even tijd om de kippen eten te geven 😉

2 antwoorden »

  1. Mooie stad Mechelen, ben er ook eens geweest, en heb ook een foto van die leuke gespoten garagedeur 🙂 Toen ik er was waren alle terrasjes bezet, ik zie dat ze nu nog leeg waren. Jammer, het plein wordt er zoveel gezelliger van.

    • De terrasjes waren inderdaad leeg, langs 1 zijde van de Grote Markt… de zon scheen aan de andere kant en daar zaten de mensen wél op de terrasjes 😉 Maar het was vandaag wel zonnig maar toch nog een beetje koud… zelfs in de zon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.