Citytrips

Fietsen door Heindonk

Vandaag een fietstocht van ongeveer 14 km door de mooie omgeving van Heindonk gedaan.

Vertrokken aan Hazewinkel en dan, voor een deel, de Hazewinkelroute gevolgd, wat eigenlijk een wandeltocht is. Aangezien ik een beetje laat vertrokken was kon ik het ganse traject niet doen, dat is dan voor een volgende keer, maar van het deel dat ik toch gedaan heb, heb ik deze foto’s gemaakt.

2 antwoorden »

    • Bedankt voor je reactie. Ik was daar eigenlijk een wandelpad gaan volgen, maar was een beetje laat vertrokken en kon dus de ganse lus niet afwerken. Maar door deze paden te volgen kwam ik ook op plaatsen waar ik voorheen nog niet geweest was. Binnenkort toch eens terug naar ginder om de rest van het pad te verkennen want het is wel de moeite waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.