Doodgewone dingen

Een mens moet bezig blijven

Een mens moet bezig blijven hé 😉
Er zijn een heleboel dingen die we als mens gewoon deden, met de nadruk op DEDEN …
Tegenwoordig is dat allemaal niet meer zo evident. Een wandeling door de stad, een bezoek aan een winkel, een terrasje doen … gewoon genieten van de kleine dingen van de dag, zeg maar.
Voor mij is er maar één regel: Als ik het niet leuk vind hoeft het voor mij niet. En tegenwoordig zijn er veel dingen die ik niet meer leuk vind, dus zijn er ook veel dingen die ik, voorlopig, ook niet meer doe.

En begrijp me nu niet verkeerd, ik weet dat er een probleem is , en ik hou mij ook aan de geldende regels en heb ook altijd een mondmasker op zak en zal het ook opzetten waar het moet.

Met een mondmasker in de stad rondlopen is niet leuk, laat me even verduidelijken …
Een tijdje terug had ik dan toch besloten om, met mijn mondmasker op, toch een video van de Sint Rombouts toren te gaan maken. De combinatie mondmasker en bril bleek geen succes, want toen ik dacht dat ik de top van de toren gefilmd had, bleek die niet op de video vastgelegd te zijn … mijn brilglazen waren aangedampt en ik had dit beeld niet kunnen zien … niet echt handig.

Dus blijf ik tegenwoordig voor mijn video’s in de natuur op plaatsen waar ik geen masker moet opzetten, en waar mijn bril dus ook niet aan dampt.

Bij mijn dagelijkse wandelingen is deze cameratas zowat het belangrijkste attribuut dat ik meedraag.

Categorieën:Doodgewone dingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.