art

Schilderijtjes maken …

Een nieuwe hobby?
Aangezien het jaar 2020 voor ons allemaal er anders uitziet dan “gewoon” heb ik dan ook maar een oude hobby terug te boven gehaald.
Enkele jaren geleden heb ik nogal veel abstracte schilderijen gemaakt, en die zin was de laatste jaren een beetje verwaterd.
Maar dit jaar heb ik de draad maar terug opgenomen.

Die abstracte schilderijen ben ik oorspronkelijk beginnen maken als een onderdeel van mijn etalagedecoraties. De schilderijen vormden een aangepaste achtergrond voor mijn decoratiemateriaal, en kon ik zelf ook heel handig qua kleur aanpassen zodat deze perfect in het geheel tot zijn recht kwam.
Ik heb geen specifieke opleiding gekregen of gevolgd om deze schilderijen te maken, maar ik heb wel massa’s videofilmpjes op Youtube bekeken en op die manier verschillende technieken geleerd.

Ondertussen dus terug de draad opgepakt en meteen mijn eigen stijl verder ontwikkeld. En die eigen stijl is heel belangrijk gebleken.
Eerst probeerde ik verschillende technieken uit tot ik tot deze stijl van schilderijen kwam. De bovenste schilderijen in deze galerij, met veel oranje in het werk, behoren tot mijn laatste realisaties en ondertussen weet ik dus ook dat de bijhorende horizontale en verticale streepjes een beetje mijn handelsmerk gaan worden … voorlopig toch…
Want we weten nooit wat morgen zal brengen.

Canvas van de vierkante werken: 50 x50 cm
Verf: Acrylaat
Stijl: Abstract šŸ˜‰

Categorieën:art, Schilderen

Getagd als:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.