Citytrips

Nieuwe locaties en wandelingen uitzoeken

Vandaag, niet de baan op, maar wel in mijn kantoor voorbereidingen aan het maken om nieuwe wandeltochten in beeld te brengen.
Meestal trek ik met mijn camera’s de baan op om foto’s en video’s te maken, en doorgaans gaat dit ook heel spontaan. Maar vandaag ben ik dan toch enkele boeken, brochures ingedoken om nieuwe plekken op te zoeken. Natuurlijk staat mijn pc ook klaar om meer informatie op te zoeken.
De Mechelse regio heb ik al voor een groot deel in beeld gebracht, al heb ik nog enkele fragmenten klaarliggen om nieuwe video’s van te maken, maar een mens moet ook altijd verder kijken, en aangezien er momenteel in de stad weinig te filmen valt moet ik wel, voor mij, onbekende plekken opzoeken.
En dan zijn enkele boeken en brochures steeds handig om inspiratie op te doen.

Vooral de streek rond Bonheiden of Sint Katelijne Waver hebben nog, voor mij, onbekende/onbezochte locaties.
De hondsbossen heb ik enkele weken geleden reeds ontdekt, maar door een grijze en regenachtige dag heb ik hier toen geen beelden van gemaakt… allemaal een beetje te grijs ;-(
Ik heb intussen toch weeral wat inspiratie opgedaan om nieuwe locaties zowel fotografisch als via videobeelden vast te leggen.
En zo blijven we bezig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.