Citytrips

Met het Vrijbroekpark in de buurt is het alle dagen vakantie

Ik begin zowat alle dagen met dezelfde routine … een wandeling met Goofy, mijn hondje, in het Vrijbroekpark in Mechelen. Eigenlijk heb ik wel geluk dat ik op een korte afstand van het park woon en dat ik er bijna dagelijks kom.
Het is ook een park dat constant in beweging is, hier wordt de hele tijd aan gewerkt en ik zie dagelijks veranderingen, nieuwe paden, mooie hoekjes en kantjes verschijnen.
Het park is ook een mooie locatie om foto’s te maken, en als de zon een beetje mee wil spelen krijgen deze foto’s dat beetje extra mee. Schaduw en zon geven meteen een meerwaarde aan een foto.

Maar zelfs zonder de zon is het een aangenaam park waar het goed vertoeven is
Voor de kinderen neem ik tegenwoordig deze reiskeitjes van Happy Traveling Stones, zie link https://www.facebook.com/groups/214021766931396 mee. Altijd leuk om te vinden en daarna te houden of verder te laten reizen. Ook vandaag enkele van deze keitjes achtergelaten.

Hoe werkt het?
Op de achterkant van elke steen staat een tekst en een Facebookpagina. Als je een steen vindt kan je hiervan een foto posten op de bijhorende Facebookpagina. Op die manier kan de ontwerper van het keitje zien dat het gevonden is. Je mag dit keitje houden of ergens op een andere plaats leggen en op die manier verder laten reizen… de keuze is aan de vinder.
Zo ziet zo een steentje er op de achterzijde uit …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.