Doodgewone dingen

Over koffie en geen inspiratie

Hebben jullie dat ook, een hoofd vol ideeen maar niks om op papier te zetten … of, in dit geval op de pc te posten.
Bij mij komen die gedachten steeds op het slechtste moment van de dag …. juist voor ik ga slapen, en aangezien ik dan geen pc meer naar bed neem is het niet handig om al deze gedachten dan neer te schrijven

Maar vandaag is het dus anders …
Ik heb mij voor mijn pc gezet, een koffie erbij genomen en ga dus een blog schrijven over het gebrek aan inspiratie. Jullie hoeven dus zelf geen koffie of drankje erbij te nemen aangezien dit een korte blog gaat worden.

Het klassieke probleem dus, zoveel om te vertellen, maar geen inspiratie over hoe ik eraan begin. Het lijkt natuurlijk wel eenvoudig, een blog schrijven, een video maken, een reel of tik tok video maken, een artikel posten op facebook, twitter enz, maar eigenlijk kruipt daar allemaal veel werk in.
Ik heb ook een probleem met de onderwerpen die ik zal kiezen, gewoon omdat ik met teveel tegelijk bezig ben. Ik verhuur etalagepoppen, heb een pagina over etalages decoreren, maak schilderijen als hobby (bezigheid) en maak regelmatig video’s waar ik mijn Youtube kanaal mee opvul. Veel te veel dingen dus om uit te kiezen.
Vandaar dat ik dus vandaag gekozen, heb voor deze blog en deze titel die eigenlijk ook zegt waar deze tekst op slaat ..
een koffie en geen inspiratie 😉 .

Categorieën:Doodgewone dingen, hobby

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.