art

Etalagepoppen, decoratie en schilderijen … een beetje van vanalles ;-)

Het ziet er naar uit alsof ik van alles doe, maar eigenlijk is dat voor mij niks nieuws… ik heb altijd een beetje van van alles gedaan en dat is nu niet anders 😉
Maar hierbij toch een beetje uitleg ..
Sinds 1980 ben ik aan het werk als zelfstandig etaleur …. etalages decoreren dus 😉 Daarbovenop kwam dan nog de vraag om winkels te decoreren. Iets dat ik ook jarenlang gedaan heb.

etalage decoratie pasen
Optiek

De volgende stap was dan het verhuren van etalagepoppen. Eerst klein gestart maar ondertussen een heel klantenbestand opgebouwd waaronder ook verschillende klanten in Nederland. De voorraad van etalagepoppen voor de verhuur is ondertussen uitgegroeid tot zo’n 180 exemplaren.

En dan kwam het pensioen ….
Het gedeelte etalagedecoraties werd volledig afgebouwd en de verhuur van etalagepoppen werd het hoofddoel. Daarnaast ben ik met enkele Facebookpagina’s en groepen gestart waar ik foto’s, video’s en blogs voor maak. En daarnaast maak ik ook regelmatig abstracte schilderijen, als de wind in die richting staat. Met andere woorden, als ik daar zin in heb 😉 Ik was oorspronkelijk gestart met andere types van schilderijen maar kwam al snel tot de vaststelling dat ik beter mijn ding kon vinden in abstracte schilderijen in acrylverf. Ik heb deze exemplaren zelf een tijd lang in mijn atelier tentoon geteld.

En dan werd het 2019…. het jaar dat alles anders werd. Hier gaan we niet verder op ingaan….

2022 … Vandaag ben ik dan terug mijn kantoor en winkel in orde gaan zetten. Hier verkocht ik vroeger decoratiemateriaal, en daar zijn dus nu ook de schilderijen bij gekomen. Allemaal met de hand gemaakt en dus unieke stukken. DE winkel is enkel open na afspraak Info hangt op het raam Dus nu werk ik nog voor een klein gedeelte verder met het verhuren van etalagepoppen, maak ik schilderijen waar ik ook video’s van maak en onderhoud verschillende Facebookpagina’s en groepen.

winkel en kantoor
Toonzaal met etalagepoppen

Mijn winkel en toonzaak zijn gelegen aan de Geerdegemvaart 22 te Mechelen
Open na afspraak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.