etalagepoppen

4 etalagepoppen op een rij

Tegenwoordig gebruiken boetieks vooral etalagepoppen of paspoppen om hun kledij te etaleren.
En op zich is dat een goede zaak want een etalagepop of paspop doet de kledij steeds beter tot zijn recht komen in tegenstelling tot kledij dat op een kapstok gepresenteerd word. Maar hier schuil dan ook een beetje gemakzucht.
Het is eenvoudig om een aangeklede etalagepop zomaar naast mekaar in een etalage te plaatsen, zowat het “4 op een rij gevoel”, maar dit kan ook beter.
In een vroegere blog gaf ik reeds tips mee hoe je kan etaleren, met andere woorden, welke techniek er achter een etalage staat. En vergis je niet want deze techniek bestaat echt, je kan er zelfs school voor lopen en een diploma halen.

Er bestaan trouwens heel wat tips waar je op moet letten bij het opbouwen van een etalage, heel wat techniek, waar we in deze korte vlog niet gaan op ingaan. Da’s iets voor de toekomst.

In dit shoppingcenter hebben ze de etalagepoppen op een sokkel geplaatst en ook met de etalagepoppen zelf de ruimte volledig benut. Op zich al een betere oplossing dan alles op een rij te plaatsen.

In mijn toonzaal staan etalagepoppen ook minder statisch opgesteld. Er zit zelfs techniek in deze opstelling dat er voor zorgt dat de etalagepoppen op mekaar aanvullen en de ruimte volledig benutten.
Ik zal over deze opstelling in de toekomst nog een video maken, maar wou langs deze weg toch al op het belang van een goede-mooie opstelling benaderukken.
Een minder statische opstelling is vooral voor de potentiele voorbijgaande klant een mogelijkheid om de aandacht te trekken.

Meer info. etalagepoppen.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.