etalagepoppen

Soms heb je maar even extra etalagepoppen nodig

Het is misschien nog niet zo algemeen geweten, maar etalagepoppen zijn goede blikvangers. Verschillende personen, evenementen, organisaties maken er gebruik van om hun event aan te kleden. Van het tonen van trouwkledij tot het presenteren van beroeps en andere kledij is een etalagepop het aangewezen hulpmiddel.

Natuurlijk heeft niet iedereen zo’n etalagepop in huis, of heb geen etalagepop in overschot om te gebruiken op je event. Dan is huren een eenvoudige optie.
Etalagepoppen.be verhuurt etalagepoppen voor een korte of langere periode en aan iedereen die deze nodig heeft en voor alle mogelijke events.

Wil jij ook zo’n blikvanger op jouw event, kijk dan op mijn website voor meer informatie.
Ik maak het jullie heel eenvoudig.
Vraag eerst een vrijblijvende offert via dit formulier: https://fd2.formdesk.com/michaelgrieve/form1
Zodra u deze offerte gelezen hebt kan je deze goedkeuren. Nadien maak ik van deze offerte een factuur, er veranderd dus niets aan de voorwaarden… Na ontvangst van betaling van deze factuur word uw bestelling voor u voorbehouden en klaargezet voor afhaling op de, door gevraagde, datum. Op dat moment is alle papierwerk achter de rug en hoeft u enkel uw order op te halen aan ons magazijn in Mechelen.
U kan natuurlijk ook een koerier voor u het order laten ophalen. Indien u met een koerier wenst te werken geef ik jullie, samen met de offerte, enkele adressen door van bedrijven waar ik doorgaans mee samenwerk. Na bevestiging neem ik dan contact op met de koerier en bespreek ik samen met de koerier het juiste afhaalmoment zodat uw order op het afgesproken moment bij u kan geleverd worden.

En had ik al gezegd dat ik zo’n 200 etalagepoppen, in verschillende uitvoeringen, op voorraad heb, zodat ik doorgaans snel een bestelling kan afhandelen als de nood het hoogst is….
Eenvoudiger kan niet hé
Meer informatie: etalagepoppen.be

Categorieën:etalagepoppen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.