etalagepoppen

Is een etalagepop ook een paspop?

Dit is een vraag die ik regelmatig krijg, al moet ik toegeven dat de meeste mensen het verschil niet kennen. Een etalagepop is een kopij van een echte mens terwijl een paspop eigelijk een buste op een staander is. Alnaaargelang de behoefte kan je tussen deze twee opties kiezen om kledij te presenteren.
Hieronder enkele voorbeelden van etalagepoppen. Deze etalagepoppen kan je bij mij huren en staan ook uitgestalt in mijn toonzaal.


En dan hebben we paspoppen:
Deze zijn in verschillende afwerkingen te verkrijgen, maar mijn voorkeur gaat naar ACB displays. Dit zijn degelijke paspoppen van goede Belgische kwaliteit, mooie en duurzame afwerking.
Klik op de link onder het logo om de website te bekijken.

De keuze is dus aan u. Als u etalagepoppen wenst te huren kan je bij etalagepoppen.be terecht, voor aankoop of huur van paspoppen kan u best bij Acb displays terecht.

Meer informatie nodig?
Kijk op mijn website of vraag een vrijblijvende offerte aan. Hiervoor heb ik een handig invulformulier gemaakt en dat vind je op mijn website. Maar om het eenvoudig te maken deel ik hiet ook even de link:
https://fd2.formdesk.com/michaelgrieve/form1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.