etalagepoppen

Waarom zou je etalagepoppen huren?

Sommige mensen hebben enkele oude etalagepoppen op zolder of in de kelder staan, maar die voldoen doorgaans niet aan de hedendaagse norm van etaleren.
Dan maar geen poppen? neen, dat is ook geen goede keuze.
Een etalagepop is nog steeds een goede blikvanger op je feest, evenement , open deur en noem nog maar zelf wat evenementen op.
Etalagepoppen.be verhuurt reeds meer da 10 jaar etalagepoppen voor alle gelegenheden, klein en goot, voor een korte of langere periode aan iedereen die deze etalagepoppen nodig heeft.
Deze verhuurdienst heeft mij ook veel bijgebracht…. Mijn naam is Michael Grieve en ik heb jaren geleden een opleiding gevolgd aks etaleur en heb dus ook sinds 1980 als zelfstandig etaleur aan het werk geweest. Ik heb in heel deze periode dus heel wat winkels en etalages gezien en mogen etaleren.
Door de verhuur van etalagepoppen kwam ik in contact met mensen, evenementen, cultuurhuizen, feestzalen, plaatsen waar ik als etaleur niet mee in aanraking kwam. Het si dus jarenlang een mooie waardeviolle aanvulling geweest op mijn etaleerwerk.

Oh ja, ik zou de winkelcentra nog vergeten šŸ˜‰

Maar even terug naar de vraag van vandaag: Waarom zou je etalagepoppen huren?
Wel heel eenvoudig, omdat een etalagepop altijd een goede blikvanger is. Gelijk welk event dat kledij moet presenteren, dan gebruik je etalagepoppen om deze op te presenteren.

En kledij op een kapstok dan? Neen, niet doen, kies voor je kledij een etalagepop of een paspop om het mooiste resultaat te verkrijgen. Het volume van een echte mens krijg je niet met kledij op een kapstok.

Wil je graag meer informatie vraag dan eerst een vrijblijvende offerte aan: Dit doe je door het formulier op mijn website aan te klikken: www.etalagepoppen.be of ga rechstreeks naar het formulier: https://fd2.formdesk.com/michaelgrieve/form1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.