etalagepoppen

Het transport van klein naar groot van verhuurde etalagepoppen

Vroeger werd er gefloten en gezongen op de straat, en deed ik ook zelf mijn transporten. Maar met het ouder worden van mezelf en mijn camionette, laat ik deze taak tegenwoordig doorgaans over aan professionals, met andere woorden , aan sprinterdiensten. Deze koeries zij dagelijks op de baan en brengen mijn verhuurde etalagepoppen vlot op hun locatie.
In het verleden werden heel wat ritten met verhuurde etalagepoppen geleverd met mijn eigen camionette.

Maar soms is deze camionette iets te klein of mag die gewoon niet meer overal rijden. Zo ook voor deze huurperiode waar het aantal etalagepoppen nog juist in de camionette zou geraken maar ik de stad van bestemming niet meer in mag.
Dus hebben de huurders voor eigen transport gekozen en zelf een camionneke gestuurd.

36 etalagepoppen staan in een hoekje van dit grote transport en gaan richting Nederland. Voor de verandering heb ik de etalagepoppen op paletten geplaatst voor eenvoudiger lossen en laden van de dozen. Zo te zien is er zelfs nog een beetje plaats in deze camion van andere zaken šŸ˜‰
Dus…. de etalagepoppen geraken altijd ter plaatse: ofwel komt de klant ze zelf afhalen in Mechelen, ofwel schakelt de klantzelf een sprinterdiens in, of ik doe het voor hun. Ik vermeld de gegevens van de koerierdienst op de vrijblijvende offerte, indien deze gewenst is.

Voor de mensen die zlf naar Mecheleb komen om de etalagepoppen op te halen zou ik aanraden om, rekening houdend met de steeds veranderende verkeerssituatie in Mechelen, gebruik te maken van Waze , routeplanner, omdat deze momenteel als enige up to date is met de verkeerssituatie in Mechelen.

Wl je graag etalagepoppen huren, vraag dan eerst een vrijblijvende offerte via dit invulformulier/https://fd2.formdesk.com/michaelgrieve/form1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.