etalagepoppen

Het verschil tussen een etalagepop en een paspop

Deze vraag moet ik meermaals beantwoorden nadat klanten vragen of ik paspoppen verhuur?
En dan komt de vraag van mijn kant …. Zoeken jullie etalagepoppen of paspoppen? Er is wel degelijk een verschil tussen dze twee benamingen.

Maar laten we het vooral eenvoudig houden…
Een etalagepop is eigenlijk een imitatie van een echte persoon, uitgevoerd in polyester en glasvezel of een plastiken exemplaar. En hier zijn dan verschillende uitvoeringen beschikbaar gaande van realistisch tot abstract en verschillende kleuren en houdingen. Het aanbod van deze etalagepoppen is dan ook zeer ruim en kan voor bijna alle gelegenheden toegepast worden.
En dan komen we nun heel even bij de paspop.
Dit is een buste op metalen of houten staander. Ook deze paspoppen zijn door de jaren geevolueerd. Ze zijn beschikbaar in verschillende stofsoorten , lengtes, met en zonder hoofd en met een zonder armen en handen.
En dan nu het goede nieuws…

Bij mij kan je terecht voor beide types poppen. Ik verhuur voornamelijk etalagepoppen maar in samenwerking met collaga Jurgen van ACB Displays kan ik eveens paspoppen leveren indien gewenst. De paspoppen van ACB displays zijn trouwens top kwaliteit etalegepoppen en worden er plaatse gemaakt. Ik gebruik deze paspoppen reeds jarenlang bij etalagedecoraties en na meer dan 30 jaar staan ze nog steeds te pronken in de ramen van mijn klant.

Welk type moet je dan kiezen?
Wel, dat is het moeilijkste gedeelte van de vraag, want deze keuze is zo pesoonlijk en afhankelijk van de plaats waar je de poppen wil gebruiken. Sommige etalages en winkels hebben meer de uitstraling van paspoppen tewijl anderen de uitstraling hebben van een etalagepop.

Hierboven zie je dan een voorbeeld van een etalagepop

Hierboven zie je een afbeelding van een paspop van ACB Displays

De keuze is aan jou.
Neem even contact op en laat je vooral adviseren bij jouw keuze van het soort poppen daj je nodig hebt voor jouw project.
Een klein detail:
Ik verhuur enkel etalagepoppen en paspoppen
Indien je paspoppen wenst aan te komen kan je best bij Jurgen va ACB Displays aankloppen šŸ˜‰

Heb je etalagepoppen nodig voor je evenement, feest of gewoon als gezelschap vraag dan eerst een vrijblijvende offerte aan via dit invulformiulier https://fd2.formdesk.com/michaelgrieve/form1
Of kijk even op mijn website: etalagepoppen.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.