Paspop of etalagepop

Neen, het is niet hetzelfde…. een worst is ook geen pens hé
Mopje hoor 😉

Een etalagepop is eigenlijk een imitatie van een persoon. De vorm van deze poppen wordt ook meestal op een echt persoon gemaakt, waartegensover staat dat ee paspop een buste op een staander is.
En ook deze paspoppen hebben tegenwoordig verschillende uitvoeringen. Ze zijn verkrijgbaar in korte en lenge versie, met of zonder armen en hoofd … een ellenlange lijst eigenlijk.
Ook bij etalagepoppen is de keuze zeer groot en hoe duurder de poppen zijn hoe delicater ze zijn. Om die reden verhuur ik enkel pe etalagepoppen die niet snel beschadigen en ook in diverse uitvoeringen beschikbaar zijn.
Hieronder een blik op een deel van mijn toonzaal.

Ik heb etalagepoppen in de verhuur staan in verschillende uitvoeringen. De meest verhuurde etalagepoppen zijn de witte abstracte etalagepoppen gevolgd door de zwarte abstracte modellen en als laatste in de rij komen de realistische poppen aan bod.
Het aankleden van een etalagepop doe je ook in verschillende stappen, waarbij de armen het laatst geplaatst worden. Probeer geen etalagepop aan te kleden met de armen omhoog te steken want dat is zeker geen goede optie.
Maar indien nodig, geef ik je deze info bij het afhalen van de etalagepop die je bij mij huurt.

Een paspop aankleden is doorgaans eenvoudiger al moet je ook hier op enkele zaken letten en vooral weten hoe je sommige te grote kleding kan aanpassen.
Trukaré foefelaré hé.

BIj mij kan je terecht voor het huren van etalagepoppen ,maar ook voor het huren van paspoppen kan je mij contacteren. Deze verhuur regel ik dan door samenwerking met mijn collega van ACB-Displays.
Hieronder een afbeelding van een paspop.

Wil je graag één of meerdere etalagepoppen huren vraag dan eerst een vrijblijvende offerte via dit invulformulier:
https://fd2.formdesk.com/michaelgrieve/form1

Meer ifo vind je op mijn webste: http://www.etalagepoppen.be of via mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/etalagepoppen.be

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.