Citytrips

Mijn favoriete cappuccino

Mensen die mij op Facebook, Instagram of op deze blog volgen, zullen het al wel gemerkt hebben dat ik mijn dagelijkse wandeling door Mechelen doorgaans afsluit met het drinken van een cappuccino.

Tijdens de zomermaanden kwam ik dan doorgaans op de grote markt op een terras terecht waar ik, naast mijn warme drank, ook naar de mensen op het plein kon kijken, maar het is pas sinds kort dat ik Ross Coffee in de Vleeshalle in Mechelen ontdekt heb, en ineens ook de echte cappuccino.
Want geef nu zelf toe, het maken van zo’n echte cappuccino is wel een kunst om te maken, en laten ze daar bij Ross Coffee juist veel verstand van te hebben.
Centraal gelegen in de Vleeshalle in Mechelen vind je de stand van Ross Coffee. Deze stand is niet groot maar heeft wel de know how in huis om je een goede koffie in welke uitvoering dan ook te maken.
Mijn voorkeur gaat uit naar een cappuccino die doorgaans met de nodige zorg bereid wordt. Deze drank wordt afgewerkt met een mooie creatieve tekening die het drankje afwerkt.
Ik lees soms blogs van mensen die hun favoriete plekje in Mechelen bespreken en daarom wil ik hier niet achterblijven.
Ik kom doorgaans op de latere namiddag in de Vleeshalle toe, na mijn wandeling in de stad, of na wat videowerk voor mijn Youtube kanaal, en bestel dan een cappuccino die ik dan rustig zittend aan één van de omliggende tafeltjes kan opdrinken.

Ik deel hierbij nog enkele foto’s om jullie een beetje zin te doen krijgen, al zullen jullie even moeten wachten tot de Vleeshalle terug open gaat want op dit moment moet alle horeca tijdelijk de deuren dicht houden.
Maar als we binnen 3 weken terug binnen mogen, hopen dat het zo zal zijn, dan kan je mij in de late namiddag doorgaans bij Ross Coffee vinden samen met mijn cappuccino. 😉

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.