art

Van oud naar nieuw

Ik ben de laatste tijd terug aan het schilderen gegaan, een bezigheid dat ik een hele tijd niet meer gedaan heb, maar door de huidige periode dan maar toch terug opgeraapt heb.
Ondertussen ook verschillende nieuwe schilderijen gemaakt, en de nieuwe stijl die nu uit mijn penselen en pallet mes komen, zien er heel anders uit dan alle voorgaande schilderijen. En daarom heb ik enkele oudere schilderijen ook even onder handen genomen en aan mijn huidige smaak aangepast. Zolang mijn schilderij niet met vernis afgewerkt is kan dat nog 😉
Tijdens het schilderen probeer ik ook een video te maken zodat kijkers zouden kunnen meekijken hoe zo een schilderij tot stand komt, en dat is soms heel verrassend op te zien in welke richting zo een schilderij gaat.
Van dit schilderij heb ik trouwens geen video gemaakt, en zal jullie daar dus ook niet lastig mee vallen 😉
Willen jullie wel graag enkele video’s waarin ik schilderijen maak, bekijken, dan ken je deze terugvinden op mijn Youtube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=PVlfSCXXjvE&t=36s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.