etalagepoppen

PE Etalagepoppen?

De etalagepoppen die ik verhuur zijn allemaal Pe etalagepoppen, anders genaamd ook onbreekbare of plastiek etalagepoppen. En dat heeft grote voordelen…
Een etalagepop is een fragiel iets. Hoe duurder dat het exemplaar is hoe sneller beschadigingen kunnen gebeuren. Dat kan gaan van een barst in de pop tot een bijna onherstelbare breuk. Het is dan ook niet zonder reden dat duurdere etalagepoppen met handschoenen geleverd worden zodat ze zacht behandeld zouden worden.
Een pe etalagepop, daarentegen kan tegen een stootje en zal minder snel beschadigingen oplopen, al kan deze etalagepop natuurlijk ook nog beschadigd worden, al is de kans veel kleiner. Als je deze poppen op de juiste manier opzet en normaal op de voetplaat plaatst is de kans op beschadiging redelijk klein.
En dat is dan ook meteen de reden waarom ik dit type etalagepop voor de verhuur gekozen heb.
Deze poppen zijn licht hanteerbaar, en voor minder geoefende gebruikers, ook eenvoudiger om op te zetten.

Etalagepoppen.be

In mijn toonzaal heb ik een assortiment van etalagepoppen opgesteld zodat de klant de verschillende modellen kan komen bekijken. Ik leg ook graag persoonlijk uit waar je op moet letten bij het opzetten van deze poppen.
Het belangrijkste waar je op moet letten bij het opzetten van deze poppen is het gebruik van de kuitpin. Deze poppen staan op een metalen of glazen voetplaat door middel van een kuitpin. Hierdoor kan deze pop ook veel eenvoudiger schoenen dragen, als gaan alle hogere hakschoenen toch nog voor de nodige problemen zorgen omdat de pop dat doorgaans voorover zal vallen, maar dat is een klein detail om op te letten.
Plaats eerst de kuitpin in het been en daarna in de voetplaat , dat is de juiste volgorde om deze pin te bevestigen.
De armen en benen kunnen door een eenvoudig systeem verwijderd n terug geplaatst worden. Een onderdeel laten vallen zorgt ook niet meteen voor een breuk of barst n de pop.
Pe etalagepoppen hebben dus een tal van voordelen op de klassieke polyester en glasvezel etalagepoppen.
Meer info op etalagepoppen.be
Huren?
Vraag eerst een vrijblijvende offerte via dit invulformulier: https://fd2.formdesk.com/michaelgrieve/form1
Of stuur uw vraag via email naar info@etalagepoppen.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.