Doodgewone dingen

Renoveer nu!

Ik open daarnet mijn mailbox en ik vind deze reclametekst op mijn berichtenlijst.
Er staat: Renoveer nu, voor het te laat is!
Nogal dwingend zelfs. Alsof ik meteen in actie moet schieten.

Ik ben ondertussen 58 jaar oud en denk echt niet dat er nog veel te renoveren is.
Zoals zoveel mensen van mijn leeftijd ben ik al best tevreden als ik de dag kan starten zonder bijhorende kwaaltjes. Gewoon al uit bed geraken zonder dat alles kraakt, en ik heb het hier niet over het bed, is al een leuk begin. Als ik daarna dan in de spiegel kijk, voor ik de grote wasbeurt begin, heb ik steeds de neiging om die man voor de spiegel eerst zijn ding te laten doen, want ik ken die mens toch niet, ik weet zelfs niet hoe het komt dat ik die elke morgen in de spiegel zie. Ik denk dat ik dringend een nieuwe spiegel moet kopen.
Renoveren is niet aan de orde, voorlopig toch niet of er moet een tijd komen dat je losse onderdelen kan kopen om de versleten stukken te vervangen, maar dat zal ook nog niet voor morgen zijn.

Groetjes van Michael 😉

IMG_6259

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.