Citytrips

Tussen de regenvlagen door …

We hebben dit jaar wel een zomer om later op terug te kijken. Vroeger heette dit seizoen “zomer” om enkele jaren terug omgedoopt te worden naar het “festivalseizoen” en dan nu, dat de meeste festivals niet mogen doorgaan heeft de regen het seizoen overgenomen. Elke dag krijgen we wel een dosis nattigheid over ons heen.

En in normale, droge omstandigheden, trek ik er meermaals per week op uit om een nieuwe video te maken, of beter gezegd, om fragmenten te maken voor een nieuwe video. Deze fragmenten worden dan samengelegd en vormen dan een nieuwe video. Deze video’s maak ik doorgaans in één of ander natuurdomein, park of een combinatie van de twee. Op deze manier tracht ik wekelijks minstens 1 video op mijn Youtube kanaal te plaatsen. Dat kanaal kan je trouwens hier vinden https://www.youtube.com/user/michaelgrieve en als je dit kanaal nog niet volgt kan je dat even doen door op de abonneerknop onder de video te drukken. Dit is gratis en je helpt mijn kanaal ermee groeien, en je blijft steeds als eerste op de hoogte bij een nieuwe upload.
Maar nu even terug naar de titel van deze blog: Tussen de regenvlagen door

Ik moest dus gisterenavond toch even in de stad zijn en had, zoals zoveel mensen tegenwoordig, wel mijn smartphone bij. Het regende even niet en daardoor heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om toch enkele foto’s in de binnenstad van Mechelen te maken,

Ik heb deze foto’s inderdaad even tussen de regenvlagen door gemaakt. Maar ze geven toch een sfeervol beeld van dit mooie standbeeld en dit nieuwe vlietje in de binnenstad van Mechelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.